Despre mine

Nu mi-am propus să vă conving de nimic așa cum  nu mi-am propus să mă justific în vreun fel pentru ceea ce o să scriu aici.

Aș vrea doar să vă împărtășesc din experiențele, trăirile și opiniile mele, cu care sunteți liberi să fiți sau nu de acord. Părerile voastre mă interesează, indiferent care sunt. Dezbaterea contează. Ea deschide minți, inimi și ne împinge înainte.

Nu-mi place vulgaritatea de niciun fel, dar mai ales aia care vrea să acopere prostia. Atunci cand are acoperire în inteligență, cultura sau orice alt metal prețios, pot să o trec cu vederea.

Nu am pretenția că ceea ce spun este întotdeauna “deștept”, dar am pretenția că e sincer. Scriu și vorbesc atunci când am ceva de spus.

Am o încăpățânare uneori păguboasă, mă împrietenesc greu, dar bine și râd. Râd mult și din suflet. Apreciez glumele bune chiar și atunci când nu mă avantajează. Îmi place marea și mă simt acasă la munte.

Mai mult n-aș putea spune despre mine și nici n-aș vrea. Aș vrea să vă las să mă descoperiți/redescoperiți. Dacă vreți …

3 Comments

    • da, bogdan, asa este ! e unul dintre lucrurile care-mi plac cel mai mult la mine. si nu sunt multe. nici putine.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*