Femei nesimțite

Atunci când unul dintre cei zece copii pe care îi ai, un adolescent de 14 ani, te întreabă de ce continui să faci copii atâta timp cât cei pe care-i ai o duc atât de prost ( muncesc pe rupte, nu merg la școală, mămâncă din doi în doi, nu au haine, nu au jucării, dar mai ales nu au perspectivă. Nicio perspectivă), din punctul meu de vedere nu ești decăt o nesimțită de femeie.
O nesimțită până-n măduva oaselor, care nu are nicio scuză. Nici scuza darului de la Dumnezeu, nici scuza lipsei de educație.
Copiii ăia nu sunt un dar de la Dumnezeu, sunt rodul dezmățului necontrolat, cu propriul bărbat sau cu ai altora. La fel de breze ca și ele.
Și nici lipsa de educație nu stă-n picioare. Nenorocitele astea stiu sa cumpere vopsea de par, bautură și țigări, dar cănd e vorba de un amarât de prezervativ, n-au văzut, n-au auzit. Ba au chiar și telefoane mobile.
Și după ce-i fac îi închid în bordeie insalubre și își continuă … alegarea. Și in final au pretenția ca toată lumea să le ajute.
Niște nesimțite inconștiente.

Comments

  1. hai sa pun gaz pe foc! copiii astia sunt procreati in camera unde dorm toti. ca de obicei situatia e: “ajutati-ne, locuim intr-o singura camera”. ia! acolo eu iau foc!

    1. asa e mihaela. si eu m-am saturat. si cand te gandesti cate femei isi doresc copii si n-au parte. si exista si unele familii care desi au multi copii, au mare grija de ei